• Aanmoedigingsprijs

    Dit jaar heeft het Dagelijks Bestuur drie aanmoedigingsprijzen toegekend. Afgelopen dinsdag 29 november is de eerste uitgereikt aan Job Eertink voor het trainen en coachen van de D-jeugd. De aanmoedigingsprijs is vorig jaar ingesteld om leden te stimuleren in het werk dat zij nu voor de vereniging doen. Vorig jaar kreeg Kyra Tempelman de prijs voor haar keeperswerk bij het team van dames 1. De overige twee prijzen zullen zo spoedig mogelijk worden uitgereikt. Aan wie ?? Dat leest u binnenkort op de website.

    De 3 dames die de prijzen hadden verdiend, waren op de training van 26 januari 2017 aanwezig. Het DB heeft deze gelegenheid benut om de 3 dames in het zonnetje te zetten. De 3 aanmoedigingsprijzen gingen naar Job Eertink (waarover al eerder is gemeld), maar deze avond ontvingen Marije Willems en Jorieke Wilts de prijs. Zij kregen dit, omdat de bestuur hen wil aanmoedigen om vooral door te gaan met hetgeen zij nu aan het doen zijn bij HV Brummen. Vanuit een jeugdteam zijn beide dames bij dames 1 senioren geplaatst en dat verdient best wel aanpassing en nog het nodige trainen,vandaar de aanmoediging.

    De "Pluim van het jaar" is naar Maartje Wissels gegaan. Zij traint en handbalt bij dames 1, helpt mee met de jeugdtraining op donderdagavond, zit in de kascommissie en doet de ledenadministratie voor de vereniging. Het Dagelijks Bestuur heeft om die redenen haar de "Pluim van het jaar "toegekend.