• Handbalvereniging zoek jeugdleden om te starten met nieuw E-Team, 2e D-team en C-Team en aanvulling voor Dames senioren en recreanten.

  Door de enorme groei op dit moment van jeugdleden zijn er voor de F-jeugd ( 5 t/m 8 jaar)  en E/D-jeugd (leeftijd 9 t/m 12 jaar) teveel meisjes en jongens voor 2 teams. Wij willen proberen om in januari een E-team of een 2e D-team of misschien wel allebei te starten. Om hier mee te starten hebben wij nog enkele meisjes/jongens nodig om de teams zo te maken dat zij voldoende spelers hebben om in januari te starten met deze teams. De F-, E- en D-teams worden gemengd gespeeld, dus meisjes en jongens bij elkaar. Op dit moment zijn er ook veel jongens die kennis komen maken met de handbalsport. De competitiewedstrijden worden voor een groot deel op de zondag gespeeld. Een enkele keer zijn de wedstrijden op een zaterdag. Dit ligt aan het feit waar de verenigingen voor kiezen of op de zaterdag of op de zondag te spelen. Handbalvereniging heeft gekozen om de thuiswedstrijden op de zondag te spelen in sporthal de Bhoele te Eerbeek, zodat alle teams op dezelfde dag thuis spelen. Dit ook om de binding in de vereniging te versterken. De F-jeugd speelt met minimaal 5 spelers, de E-jeugd 6 spelers en de D-jeugd 7 spelers. De F-jeugd speelt op een klein veld met kleine doeltjes. De E-jeugd speelt op een groot veld maar een verkleind doel. De D-jeugd speelt op een groot veld met een groot doel. De spelwijze van het handballen is veranderd. Vanaf de F-jeugd wordt er gespeeld om de bal bij de tegenstander te onderscheppen en zo meer inzicht en spelvreugde in het spel te brengen.Dit is zeker het geval. Ook bij de E- en D-jeugd wordt deze spelwijze voortgezet.

  Lijkt het jou met misschien een paar vriendinnetjes/vriendjes leuk om deze sport ook te gaan beoefenen dan kun je kennis maken met deze sport. Je mag twee maanden gratis mee trainen en spelen zodat je de tijd hebt om ook kennis te maken met de wedstrijden, want dit is toch altijd anders dan trainen. Laat vriendinnetjes/vriendjes kennis maken met de handbalsport.

   Ook voor onze dames senioren en dames recreanten kunnen wij altijd aanvulling gebruiken. De dames recreanten spelen op een doordeweekse avond en de thuiswedstrijden op de trainingsavond op donderdag in sporthal de Bhoele te Eerbeek.

  Wij zijn ook op zoek naar meisjes en jongens in de leeftijd van 13 en 14 jaar om zo eventueel in het nieuwe seizoen met een C-jeugd team  te starten.  Deze groep kan nu al kennis maken met de handbalsport en traint op de donderdagavond van 19.00 – 20.00 uur in sporthal de Bhoele te Eerbeek.

  Heb je misschien eerder gehandbald en door het lezen van dit stukje weer inspiratie om de schoenen uit de kast te halen en te gaan handballen. Dat zou leuk zijn.

  De trainingstijden zijn:

   

  Dinsdag                                               17.00 – 18.00 uur                    F-jeugd

              `                                               17.00 – 18.00 uur                    E/D-jeugd

  Donderdag     `                                   19.00 -  20.00 uur                   E/D/C- jeugd

                                                              19.30 -  21.00 uur                   dames senioren

                                                              20.00 – 21.00 uur                    dames recreanten

   

  De trainingen en wedstrijden worden in Sporthal de Bhoele te Eerbeek gehouden.

  Wil je meer informatie hebben dan kun je contact opnemen met het secretariaat.

  Telefoonnummer 0575-563077/06-23701444 of info@handbal-brummen.nl