• Carservice Verbeek hoofdsponsor HV Brummen

    Tijdens de ledenvergadering op 22 november jl. maakte het Dagelijks Bestuur van HV Brummen bekent dat Carservice Verbeek aan de Coldenhovenseweg 39 in Eerbeek de hoofdsponsor geworden is van HV Brummen. Het autobedrijf wil naast een betrouwbare, betaalbare en bekwame partner voor onderhoud van personenauto’s, bedrijfswagens en campers ook voor de handbalvereniging een betrouwbare partner zijn.

    “Betrouwbaar, open en eerlijk zaken doen”, staan bij ons voorop aldus Tim Verbeek, eigenaar van het bedrijf. “Dat willen we zeker ook uitstralen naar de vereniging”.

    Het Eerbeekse bedrijf gaat zowel de jeugdteams als de 2 damesteams sponsoren. Het dames-1 team krijgt, naast nieuwe shirts ook iets extra in de vorm van sporttassen.  

    De uitvoering van de sponsoring moet nog verder worden gerealiseerd, want de teams kunnen midden in de competitie hun shirts niet missen om het logo erop te laten drukken. Dit drukwerk vindt in de kerstvakantie plaats.

    Op de foto wordt het sponsorcontract getekend door Tim Verbeek namens Carservice Verbeek, Gerda Völke en Ronald Tuurenhout, resp. secretaris en penningmeester van HV Brummen. Volgens planning volgt de officiële uitreiking in januari 2018.