• F-jeugd kampioen seizoen 2017-2018

    Zondag 18 maart jl. konden onze jongste jeugd kampioen worden. Een gelijkspel was voldoende om
    de kampioensvlag te hijsen. De tegenstander was Duiven. En op de tribune werden ze door vele toeschouwers aangemoedigd. Brummen was te sterk voor Duiven en bij het eindsignaal was de eindtand 8 - 1 voor Brummen en mochten zij zich de kampioenen van het seizoen 2017-2018 noemen. De Fjes zijn met een bijna geheel nieuw team dit seizoen begonnen en zij hebben het als team ontzettend goed gedaan en zijn de terechte kampioen van dit seizoen. Na het eindsignaal werd er flink gesprongen en gezongen.Gerda feliciteerde namens het bestuur de F-jeugd met het behalen van dit geweldige kampioenschap. De spelers ontvingen een medaille en een bloemetje. Uit handen van de sponsor Varego Elektrotechniek uit Eerbeek ontvingen alle Fjes een t-shirt met de tekst Handbal Kampioen 2017-2018. In de kantine ging het feestje verder en werd de taart, die door een ouder was gemaakt, aangesneden en lekker ranja gedronken. Ook kregen zij nog een beker met snoep. Het werd een geweldig kampioensfeest voor onze Fjes. Proficiat meisjes en jongens met het behalen van dit geweldige kampioenschap. Jullie zijn toppers.