• Dames 1 winnen tijdens toernooi The Flyers

    Zondag 2 september deden de dames 1 mee aan het handbaltoernooi bij The Flyers in Wijchen.

    We werden ingedeeld in een poule met 3 andere teams. In totaal werden er dus 3 wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd begon sterk met een winst van 10-9 tegen CVO. Ook de tweede wedstrijd werd geworden met 8-6 tegen Broekland. De laatste pot tegen Zwolle-Travelbags maakte het spannend. Dit werd namelijk een gelijkspel van 6-6. Uiteindelijk bleek dit voldoende om de winnaar van de poule te worden. Om de winst te vieren konden we genieten van een heerlijke slagroomtaart.

    Helaas was de keepster van de dames 1 vanwege een blessure nog niet in de gelegenheid om mee te doen aan het toernooi. Ze werden daarom uit de brand geholpen door Zohra Flah, een jonge meid van 15 jaar uit de B-jeugd. Zohra heeft ontzettend goed gekeept en de dames 1 zijn heel blij dat ze hen heeft geholpen. Zohra, bedankt en super goed gedaan!

    Afgelopen seizoen werden de dames van Handbal Brummen in de vierde klasse kampioen in de competitie. Ze promoveren en starten dit jaar de competitie in de tweede klasse. Tijdens het toernooi in Wijchen werd gespeeld tegen dames van de eerste klasse uit de regio. Een mooie opsteker voor komend seizoen!