• HV Brummen gaat voor jeugdkamp met de Grote Clubactie

    Leden van handbalvereniging Brummen starten op zaterdag 15 september a.s. met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

    HV Brummen gaat, net zoals bijna 6000 andere verenigingen, op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80 % direct naar de vereniging gaat.

    Suzan Berkenbosch, clubcoördinator van HV Brummen: "Dit jaar hopen wij met de opbrengst deels de kosten van het jeugdkamp te betalen. Het jeugdkamp van HV Brummen (bekijk hier de foto’s van dit jaar) is al enkele jaren een topper bij onze jeugdleden. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken !".

    HV Brummen doet al voor de 15e keer mee. Vorig jaar werd er € 450,-- opgehaald. Halen we dit jaar weer een dergelijk bedrag op, dan blijft het jeugdkamp voor iedereen betaalbaar en kunnen veel jeugdleden mee.

    Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.