• Recreatief handballen bij HV Brummen?

    Dat is bij handbalvereniging Brummen mogelijk. De vereniging heeft een aantal teams in de zaalcompetitie, waaronder het damesteam midweek. Dit team bestaat uit dames, die niet in het weekend kunnen of willen handballen en ook niet elke week. Zij kunnen wel elke week trainen in sporthal de Bhoele in Eerbeek, maar de wedstrijden zijn recreatief en ongeveer éénmaal per maand.

    Ter versterking van het midweekteam zoekt HV Brummen enkele, sportieve, dames. Leeftijd is niet belangrijk. Er wordt zeker geen topprestatie verwacht. Kennis van de handbalsport is niet echt noodzakelijk, maar een sportieve instelling is wel belangrijk.

    Mocht er interesse zijn, dan kunt u contact opnemen met mw. G. Völke. Tel.nr. (0575)563077 of 06-23701444, per mail naar info@handbal-brummen.nl of kijkt u op onze website www.handbal-brummen.nl

    U mag gerust komen kijken bij een training (donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur) in sporthal de Bhoele in Eerbeek en zelfs 2maanden gratis meetrainen.