• E-jeugd HV Brummen winterkampioen! Wie komt dit team versterken?

    Nadat alle wedstrijden in de 1 e helft van de zaalcompetitie zijn gespeeld, staat het E- jeugdteam van HV Brummen op de bovenste plaats in de poule. Hun laatste wedstrijd was op 16 december jl. in sporthal De Bhoele spelen tegen Reehorst uit Ede. De eerste wedstrijd werd flink gewonnen. En ook deze wedstrijd was het team weer veel sterker dan Reehorst. Met de rust was er al een voorsprong van 11-3 opgebouwd. Er werden mooie aanvallen door Brummen opgezet die via vele spelers uitgespeeld werden.
    Maar Brummen bleef productief en was zeer goed in het onderscheppen van de bal bij de tegenstander.


    De einduitslag werd 23-5 voor Brummen en hiermee is ons E-jeugd team winterkampioen geworden en moesten ze natuurlijk even op de foto. Een geweldige prestatie van dit team. De tweede helft van de competitie begint weer in januari en dan zal er naar alle
    waarschijnlijkheid een nieuwe indeling komen waarbij onze jongens meer tegenstand zullen ondervinden. 

    Wij zijn nog op zoek naar aanvulling van nieuwe jongens of meisjes voor dit team. Heb je interesse? Kom dan gerust eens kijken bij een training.