• Actie "Hart voor de Achterhoek"

    Wijziging periode !!

    Ook in 2019 organiseert de Rabobank weer de actie "Hart voor de Achterhoek". Met deze actie steunen zij stichtingen en verenigingen uit de regio die bij de Rabobank bankieren. De hoogte van het bedrag dat een vereniging ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op een vereniging of stichting is uitgebracht door de leden van de Rabobank.

    Wanneer ??

    "Hart voor de Achterhoek" werd in 2018 gehouden in de periode van 22 mei t/m 6 juni. In deze periode was het stemmen mogelijk. In 2019 gaat de actie na de zomervakantie van start. Alle verenigingen en stichtingen die mee kunnen doen, krijgen hierover bericht. Ook de leden die kunnen stemmen worden op tijd geïnformeerd. Tot die tijd hoeft er geen actie te worden ondernomen.