• Schoolhandbaltoernooi

  Beste sportcoördinator, ouder,

  Binnenkort zullen wij ons jaarlijkse schoolhandbaltoernooi weer gaan organiseren. Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 17 april 2019 op sportpark ‘De Overkant ‘ van VV Oeken. Het toernooi zal om 14.15 uur beginnen en rond 17.30 eindigen. Definitieve tijden zullen in de vervolgbrief aan school, ouders en kinderen worden vermeld.

  Wij hebben moeten besluiten om ook dit jaar een maximaal aantal teams per leeftijdsgroep aan te nemen. Wanneer er voor een bepaalde leeftijdsgroep meer aanmeldingen zijn, zal er geloot worden welke teams mee kunnen doen en welke niet. Wij hebben hiervoor gekozen omwille van het beschikbare aantal doeltjes, velden en vrijwilligers. Daarnaast willen wij de kinderen een optimale
  speeltijd kunnen bieden.

  Wij stellen het zeer op prijs als de leerlingen worden aangespoord, zelf hun ouders te vragen om te coachen. Leerkrachten mogen daarin uiteraard ook een rol spelen. Een team zonder coach kan helaas niet deelnemen. Dit zal ook een eerste criterium zijn om een team wel of niet te laten deelnemen bij een overschot aan opgaves. 

  De kinderen worden (indien mogelijk) ingedeeld in de volgende groepen:
  Groep 3/4
  Groep 5/6
  Groep 7/8

  Met vriendelijke groet,

  Martine Völke
  HV Brummen