• GEZOCHT! Een trainer die aansluit bij dit leuke team en ons vooruit helpt

    De dames 1 en dames recreanten zijn op zoek naar een nieuwe trainer. De dames 1 is een sportieve en gezellige groep dames die spelen in de tweede klasse. Vorig seizoen werden ze kampioen en promoveerden naar deze klasse. Hier houden ze zich goed staande met prima midden positie. De dames zijn op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die hen graag verder helpt! Er wordt momenteel getraint op donderdag van 19.30 - 21.00 uur in Eerbeek. De wedstrijden worden gespeeld op zondag, Dames Senioren Poule NO-Oost DS-02 Z. 

    De dames recreanten trainen ook op donderdag in de Bhoele te eerbeek, van 20.00 - 21.00 uur. De recreanten spelen de midweek competitie, Dames Midweek Poule NO-Oost DMW-06 Z.

    Is je interesse gewekt? Neem dan contact op door te mailen naar info@handbal-brummen.nl.