• D-Jeugd HV Brummen Kampioen

    Ook de D-jeugd moest op zondag 17 maart a.s. spelen in de Bhoele om het kampioenschap. Zij moesten tegen Duiven spelen die op de 2e plaats stond. Ook hier moest gewonnen worden om het kampioenschap veilig te stellen. De eerste wedstrijd tegen Duiven werd gelijk gespeeld 8 - 8. Dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

    Vanaf het begin nam Brummen het heft in handen en scoorde en bleef de gehele wedstrijd met een voorsprong op het scorebord spelen. Na het eindsignaal stond het scorebord op 13 - 3 voor Brummen en konden ook de D-jeugd zich de kampioenen van het seizoen 2018-1019 noemen.

    Ook hier ontving de jeugd uit handen van het bestuur, andere teams en ouders een medaille, bloemen en kon het feest in de kantine worden voortgezet met een taart en champagne. Ook een geweldige prestatie van dit team.

  • Handbalvereniging kan terugkijken op een zeer geslaagd seizoen voor de jeugd. Het E-team van Brummen kan volgende week 24 maart a.s. in de Bhoele om 10.00 uur ook kampioen worden.

    Heb je misschien ook interesse of wil je meer weten over Handbalvereniging Brummen? Kijk dan rond op deze site of bezoek eens vrijblijvend een training.