• F- Jeugd HV Brummen Kampioen

    Op zondag 17 maart jl. moest het F-team aantreden tegen Angeren. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om zich de kampioen van het seizoen te mogen noemen. Het team werd aangemoedigd door het vele publiek. Alle jeugdleden deden deze wedstrijd mee en het was een drukte van jewelste op de bank. Angeren opende de score en Brummen was wakker geschud. De verdere wedstrijd van Brummen heel goed en speelde goed met elkaar over. Veel spelers van het team maakten doelpunten. Ook de jongsten mochten hun eerste stapjes in het veld zetten. Na het eindsignaal was de stand 19 - 9 voor Brummen en mochten zij zich de kampioenen van het seizoen 2018-2019 noemen en werd dit in de kantine uitbundig gevierd met een taart en champagne. De kinderen ontvingen uit handen van het bestuur en andere teams een medaille, bloemen en veel snoepgoed. Een prachtig resultaat voor deze groep.