• Geslaagd schoolhandbaltoernooi HV Brummen

  Op woensdag 17 april jl. hield handbalvereniging Brummen op de velden van vv Oeken haar 29e schoolhandbaltoernooi. Er deden 24 teams mee met ongeveer 220 kinderen. Op 6 velden vonden de wedstrijden plaats.

  Na spannende, maar vooral sportieve, wedstrijden is de uitslag:

  • Groepen 3-4: 1e plaats Park 1, 2e plaats Pancratiusschool 1, 3e plaats Triangel 3.
  • Groepen 5-6: 1e plaats Pancratiusschool 4, 2e plaats Oecumenische school 2, 3e plaats Park 3.
  • Groepen 7-8: 1e plaats Park 5, 2e plaats Park 4, 3e plaats Oecumenische school 5

  HV Brummen kan terug kijken op een geslaagd toernooi met veel publieke belangstelling. HV Brummen bedankt vv Oeken voor de hulp bij het uitzetten van de velden, in de kantine en de genoten gastvrijheid.

  Daarnaast bedankt de organisatie de scheidsrechters, Koen, de computerman en Sandra, Susan en Nathalie voor het berekenen en bijhouden van de tijd en de standen. Samen heeft, vooral de TC met het bestuur weer een prima toernooi gehouden.

 • Pancratiusschool 4, winnaar in groep 5/6.