• HV Brummen is op zoek naar jongens van 11 t/m 14 jaar om een jongensteam te starten

  Handbalvereniging Brummen is op zoek naar jongens in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar. De vereniging heeft enkele jongens die graag willen blijven handballen maar er zijn niet voldoende jongens om een team in de competitie te starten. Daarom doen wij bij deze een oproep voor deze groep.

  In het nieuwe seizoen zullen op donderdagavond inloopavonden in sporthal de Bhoele te Eerbeek zijn om kennis te maken met deze sport. Ook handbal is een echte jongenssport maar erg onbekend. En wat zou niet mooier zijn dan dat wij de jongens die graag willen blijven handballen weer kunnen laten handballen.

  Wanneer er voldoende jongens zijn ?? een team bestaat minimaal uit 8 jongens ?? zouden wij deze groep kunnen inschrijven in een poule van jongens. 

  Trainingstijden op dinsdag van 17.00 ?? 18.00 uur voor leeftijd 6 t/m 8 jaar. Op donderdag van 18.30 ?? 19.30 uur vanaf 9 jaar. Beide dagen zijn voor jongens en meisjes.

  DAAROM DEZE OPROEP JONGENS VAN 11 T/M 14 JAAR KOM KENNIS MAKEN MET DE HANDBALSPORT. HET NEDERLANDS HERENTEAM HEEFT ZICH GEPLAATST VOOR HET EK EN GAAN OOK WAT BETEKENEN.

  Heb je interesse ? Neem contact via de mail op info@handbal-brummen.nl of telefonisch contact met het secretariaat 0575-563077/06-23701444.