• HV Brummen organiseert inlooptrainingen / proeftrainingen

    Handbalvereniging start vanaf dinsdag 3 september en donderdag 5 september 2019 inlooptrainingen/proeftrainingen in sporthal de Bhoele te Eerbeek om meisjes en jongens kennis te laten maken met de handbalsport. Handbal is niet alleen een meisjessport maar zeer zeker ook een jongenssport. Wij willen door deze avonden in de maanden september, oktober en  november te organiseren meisjes en jongens meerdere weken kennis laten maken met het handballen. Ook kunnen zij kennis maken met het spelen van wedstrijden.

    Bij de F, E en De jeugd wordt gemengd gehandbald. Maar bij voldoende leden kunnen er ook meisjes- en jongensgroepen gemaakt worden. Op dinsdag van 17.00 – 18.00 uur voor de 6 t/m 8 jarigen. Op donderdag van 18.30 uur t/m 19.30 uur vanaf 9 jaar. Beide dagen zijn voor jongens en meisjes.

    Er wordt van september t/m april in sporthal de Bhoele getraind. De competitie start in oktober en eindigt in april. Buiten het handballen om organiseert Handbalvereniging Brummen ook leuke activiteiten zoals het kamp. Handbalvereniging Brummen is een kleine vereniging maar wil groter worden en meer bekendheid geven aan deze sport.

    Lijkt handballen je leuk ga dan naar onze website of mail voor informatie naar info@handbal-brummen.nl. U kunt ook contact opnemen met het secretariaat 0575-563077/06-23701444.