• Actie “Hart voor de Achterhoek” van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek

  Ook dit jaar wordt deze actie van de Rabobank weer gehouden en HV Brummen is toegelaten tot de keuzelijst. Om de vereniging te steunen, moet u lid worden van de Rabobank. Dit kan alleen als u een rekening heeft bij deze bank. Lid worden heeft geen gevolgen. U wordt niet lastig gevallen met verkooppraatjes !!! De bank weet, door lid te worden, dat u uw stem wilt uitbrengen.

  Lid worden kan via www.rabobank.nl/leden. Lid worden en straks meestemmen kan alleen als u zich voor 1 augustus 2019 meldt via genoemde mail.

  Via de bank ontvangt u binnen enkele weken een unieke code die u kunt gebruiken om de keuzelijst met verenigingen en stichtingen te openen en uw stem kunt uitbrengen.

  Mocht uzelf geen rekening hebben bij de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek (dus Eerbeek telt niet mee) wilt u deze mail dan doorsturen naar familie en/of kennissen, zodat zij ook lid kunnen worden en kunnen stemmen. Elke stem levert de vereniging ongeveer € 5,-- op.

  U steunt hiermee HV Brummen. Alvast onze hartelijke dank voor uw medewerking.


  Met vriendelijke groet, namens het bestuur van HV Brummen,

  Ronald Tuurenhout
  Bestuurslid HV Brummen