• Handbalvereniging Brummen houdt tijdens Nationale Sportweek een clinic in sporthal de Bhoele te Eerbeek

    In het kader van de Nationale Sportweek heeft Handbalvereniging Brummen in haar thuishaven sporthal de Bhoele te Eerbeek op woensdag 25 september jl. een clinic gehouden van 15.00 – 16.00 uur om meisjes en jongens in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar kennis te laten maken met deze sport. De opkomst was groot. De kinderen werden in groepjes verdeeld op leeftijd. Onder begeleiding van echte handballers werd een circuit doorlopen zoals op doel gooien met een doek met gaten, ballonnen proberen te raken, pionnen omgooien, estafette en nog enkele spellen. Tijdens de spelletjes kregen de kinderen wat te drinken. De kinderen waren ontzettend enthousiast en sommigen hadden het gooien en mikken al gauw onder de knie. Het uur was ook zo om. De kinderen werden bedankt voor het meedoen en hebben het allemaal ontzettend leuk gevonden. Handbalvereniging Brummen kan terugkijken op een geslaagde clinic en hoopt kinderen enthousiast gemaakt te hebben. Heeft uw dochter/zoon misschien ook interesse om kennis te maken met de handbalsport? Kijk dan op deze website – www.handbal-brummen.nl, of neem contact op met het secretariaat. Telefoon
    06-23701444.