• Jeugdhandbaltoernooi in Sporthal de Bhoele te Eerbeek voor F-jeugd groot succes.

    Op zondag 13 oktober jl. werd het eerste jeugdhandbaltoernooitje in Sporthal de Bhoele te Eerbeek door Handbalvereniging Brummen georganiseerd. De F-jeugd (leeftijd 6 t/m 8 jaar) speelt met ingang van dit seizoen niet meer iedere week een wedstrijdje maar speelt 1 of 2 maal per maand bij een vereniging een toernooitje. Zes teams, nl. Artemis, Duiven, Huissen, OBW, Udi en natuurlijk Brummen deden aan dit toernooitje mee. Voor de start van het toernooitje werd er een gezamenlijke warming-up gedaan.
    De teams speelden allemaal 4 wedstrijdjes en kregen tussendoor ranja en fruit (door Jumbo Eerbeek gesponsord) aangeboden. De kinderen en ook de ouders waren reuze enthousiast en voor velen was dit hun eerste of tweede wedstrijdje. Dus best wel spannend. Gelukkig werden ze ook aangemoedigd door het vele publiek. Handbalvereniging Brummen kan op een geslaagd toernooi terugkijken.
    Ook willen wij bij deze alle ouders van de F-jeugd bedanken bij alle hulp die zij op die dag hebben gegeven om dit toernooi te doen slagen.