• HV Brummen organiseert toernooi F-jeugd op 9 februari a.s. in sporthal de Bhoele te Eerbeek

    De F-jeugd van Handbalvereniging Brummen speelt 1 of 2 x per maand in toernooivorm wedstrijdjes. Dit zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. Er wordt gemengd gespeeld op een klein veld met kleine doeltjes.

    Op Zondag 9 februari a.s. van 9.00 – 11.00 uur wordt er in Sporthal de Bhoele te Eerbeek door Handbalvereniging Brummen een toernooitje georganiseerd. Op deze dag zal voor het eerst met een 2e F-jeugd team gestart worden. Er komen verschillende verenigingen uit de buurt die deelnemen aan dit toernooitje. Vooraf wordt er een gezamenlijke warming-up gehouden die om 8.45 uur begint en tijdens de rustpauzes van de teams kunnen zij spelen  op matten etc..

    Wij hopen dat op deze dag vele toeschouwers, maar ook jongens en meisjes, zullen komen kijken hoe onze jongste jeugd het zal gaan doen . Maar het doel van deze toernooitjes is het spelplezier.

    Wil je meer informatie ga naar www.handbal-brummen.nl of neem contact op met het secretariaat 06-23701444.