• Handbalvereniging Brummen sluit trainingsavond van de F-jeugd voor 2019 af

    Op dinsdag 17 december jl. was de laatste training van 2019 voor de F-jeugd. Dit werd een feestelijke training waarbij samen met de ouders, broertjes en zusjes, wedstrijdjes werden gespeeld. Iedereen was ontzettend enthousiast. De tijd vloog voorbij.

    Een extra feestelijk tintje was de bekendmaking van het bedrag dat door de vereniging is opgehaald met de verkoop van loten van de Grote Clubactie. En ook dit jaar was dat weer een heel mooi bedrag wat door de leden is verkocht nl. 662,60.

    Ieder jaar beloont de vereniging het lid die de meeste loten heeft verkocht met een presentje. Dit jaar was het Jaiden Yau, speler van de F-jeugd. Hij ontving een presentje waar hij heel blij mee was en het hele team werd op de foto gezet.

    Iedereen super bedankt voor het kopen van de Grote Clubactie loten.