• Handbalvereniging Brummen start met 2e F-Jeugd in competitie, meisjes en jongens van 6 t/m 8 jaar

    Door de enorme toeloop van jongens en meisjes in de categorie van 6, 7 en 8 jarigen start Handbalvereniging Brummen een 2e F-team.  En dit is geweldig voor onze vereniging om zoveel toeloop van jeugdleden te zien voor deze sport.

    De F-jeugd speelt in toernooivorm 1 of 2 x per maand bij een vereniging in de buurt en er wordt ook bij  onze vereniging een toernooitje gehouden in sporthal de Bhoele. Er worden op die dag 3 of 4 wedstrijdjes gespeeld. De kinderen trainen en spelen in sporthal de Bhoele te Eerbeek. Bij de F-jeugd wordt er gemengd gespeeld. Tot en met 12 jaar kan er bij de handbal gemengd gespeeld worden maar er kunnen bij voldoende leden ook aparte teams van jongens en meisjes worden gemaakt.

    Wordt jij misschien ook nieuwsgierig hoe het handballen gespeeld wordt of doet jouw vriendje of vriendinnetje ook aan handbal ga mee en kom kijken en doe met de training/wedstrijd mee.

    Wil je meer informatie dat kan via onze website www.handbal-brummen.nl of neem contact op met het secretariaat 06-23701444.