• Handbalvereniging Brummen organiseert schoolhandbaltoernooi

    Woensdag 29 april 2020 op de sportvelden van Oeken

    Ook dit jaar organiseert Handbalvereniging Brummen weer het schoolhandbandbaltoernooi en wel op 29 april a.s.. (Dit is in de vakantie) De scholen hebben inmiddels de informatie omtrent dit schoolhandbaltoernooi ontvangen. Het toernooi zal gehouden worden van 10.30 -15.30 uur. Eventuele wijzigingen van tijd mogelijk.

    Doe mee met de hele klas aan dit toernooi. Ook dit jaar zijn er weer drie groepen gemaakt nl. groep ¾, 5/6 en 7/8. Afhankelijk van de aanmeldingen zal een indeling gemaakt worden. Er kan gemengd gespeeld worden maar ook een apart meisjes- of jongensteam kan opgegeven worden. Meerdere informatie omtrent dit toernooi volgt.

     

    Meld je aan voor dit schoolhandbaltoernooi op 29 april a.s. via het Aanmeldformulier