• Start Grote Clubactie

  Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Grote Clubactie. Dit is een geweldige actie waarbij de vereniging veel geld voor de clubkas kan verdienen. De start van de Grote Clubactie is  zaterdag 19 september a.s.. Iedereen ontvangt een boekje. Met dit boekje kun je de loten verkopen. De mensen kunnen een los lot kopen of zij kunnen intekenen en een eenmalige machtiging geven voor het afschrijven van 3 euro voor een lot.

  Een lot kost 3 euro. De vereniging mag 2,40 euro houden. Dit is enorm veel geld. Vraag familie, vrienden, kennissen, buren etc. om een lot van jou te kopen. Wij hopen dat jullie dit jaar veel loten zullen verkopen, ook al omdat onze jaarlijkse tulpenactie vanwege de corona geen doorgang kon vinden. Je mag langs de deuren maar je kunt natuurlijk ook de telefoon pakken en mensen vragen of zij onze vereniging willen steunen.

  Doe allemaal flink je best.

  Ook dit jaar is er weer een prijs verbonden voor diegene die de meeste loten voor de vereniging zal verkopen. Daarom zet allemaal je beste beentje voor.

  De trekking van de Grote Clubactie is 9 december 2020.

   

                                                  Veel succes allemaal.