• Op woensdag 23 september jl. werd er tijdens de Nationale Sportweek een handbalclinic in sporthal de Bhoele te Eerbeek gehouden. We kunnen ondanks de magere opkomst, in verband met meerdere activiteiten op deze dag, op een geslaagde clinic terugkijken. De aanwezige kinderen deden  een circuit, zoals gooien op doel, blikken omver gooien, pionnen van afstand omgooien en met de bal door gaten te gooien. Oefeningen om te leren gooien. Na het drinken van ranja werden er twee groepen gemaakt en werd er een partijtje handbal gedaan om ook hier de kinderen kennis mee te laten maken.  Dit vonden zij leuk en waren fanatiek bezig.

  Al met al een geslaagde middag.

  Heb jij ook interesse kom gerust op een training om kennis te maken met de handbalsport. Je mag twee maanden gratis trainen en spelen. De trainingen vinden plaats in sporthal de Bhoele te Eerbeek.

  Dinsdag                                17.00 – 18.00 uur             jeugd van 5 t/m 8 jaar

  Donderdag                         19.30 – 19.30 uur             jeugd van 9 t/m 15 jaar

   

                                                                  KOMEN JULLIE OOK HANDBALLEN