• Inning contributie Januari

    Beste leden,

    De afgelopen periode zijn we allemaal geconfronteerd met de coronamaatregelen. Ook HV Brummen heeft hier mee te maken. Zo zijn de tulpenactie en het schoolhandbaltoernooi niet doorgegaan. Gelukkig zijn de acties “Hart voor de Achterhoek “ en, meestal digitale, Grote Clubactie wel door gegaan.

    Trainingen en wedstrijden waren bij de eerste golf niet toegestaan. Er kwam in september en oktober een opleving: we mochten weer trainen en zelfs wedstrijden handballen. Deze opleving was echter van korte duur. De tweede golf was een feit en, op de trainingen na voor de F en C-jeugd, lag alles weer stil. Vanaf 14 december 2020 tot en met 19 januari 2021 is de sporthal gesloten en kunnen we dus helemaal niets meer qua handbal.

    Om u te bedanken voor uw loyaliteit aan de vereniging heeft het bestuur besloten dat er éénmalig per 5 januari 2021 geen contributie-incasso zal worden uitgevoerd. Dat houdt in dat de volgende incasso per 5 februari 2021 zal gebeuren.

    Het bestuur hoopt hiermee een gebaar te maken en spreekt de wens uit dat 2021 op sportief gebied een beter jaar mag worden dan het afgelopen jaar.