• HANDBALVERENIGING BRUMMEN BESTAAT 75 JAAR

    Tijdens de vergadering van voetbalvereniging Brummense Boys in 1945 werd het plan geopperd om een handbalvereniging op te richten. Op 5 februari 1946 werd het bestaan van de onderafdeling handbal van v.v. Brummense Boys een feit.

    Op 5 februari 2021 bestaat de handbalvereniging, inmiddels sinds 1960 zelfstandig, 75 jaar.

    Een feestcommissie was samengesteld om dit 75-jarig bestaan van de vereniging op een mooie manier te gaan vieren.

    Helaas wegens de voor iedereen bekende maatregelen kan aan dit jubileum nu geen gevolg worden gegeven. Het bestuur en de leden hopen elders dit jaar alsnog vorm te kunnen geven om het 75 jarig-bestaan van Handbalvereniging Brummen glans te kunnen geven.

    Wij hopen dat deze viering van het 75-jarig bestaan van de vereniging een geweldige dag zal worden en we hier met hele mooie herinneringen en plezier aan kunnen terug denken.