• Handbalvereniging Brummen zoek aanvulling leden bij E-jeugd

    WIE KOMT DEZE GROEP AANVULLEN!!

    Wie komt dit team versterken? Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 9 en 10 jaar. Wij willen ook graag starten met 11-12-13 jarigen. Wanneer zich voldoende jongens/meisjes aanmelden dan kunnen wij ook met een D-team starten. Ook zijn wij gestart met H-F-jeugd. Dit is de leeftijd van 5 t/m 8 jaar. Alle teams spelen gemengd.

    Lijkt handballen je wel leuk en wil je misschien een keer van sport veranderen en de uitdaging aan gaan om kennis te maken met de handbalsport. Doe dat !!!. Kom gerust eens naar een training. Je mag twee maanden geheel vrijblijvend meedoen. Het is een stoere sport en er wordt t/m de D-jeugd gemengd gespeeld. Op dit moment wordt er in verband met corona geen competitie gespeeld.

    Wil je meer weten wanneer er getraind wordt , tijd en waar (in verband met de buitenaccommodaties op dit moment) mail dan naar info@handbal-brummen.nl of neem telefonische contact op met het secretariaat 06-23701444. Zien we je op de training ???