• Update coronaregels 14 januari 2022

  Update coronaregels 14 januari 2022

  Op vrijdag 14 januari jl. heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gehouden over de Corona maatregelen. Er zijn versoepelingen aangekondigd voor de sport. Yes we mogen weer wat doen.

  TRAININGEN ZIJN WEER TOEGESTAAN VOOR ALLE LEEFTIJDEN


  Het kabinet heeft versoepelingen doorgevoerd voor het trainen binnen de sport. Alle trainingen mogen hervat worden. Er gelden geen beperkingen voor binnen- of buitensportaccommodaties en trainingstijden. In binnensportaccommodaties mag voor personen van 18 jaar alleen gesport worden wanneer iemand in het bezit is van een Coronatoegangsbewijs.

  De basismaatregelen blijven van belang. Houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten en laat je testen. Op sportlocaties geld voor iedereen vanaf 13 jaar een mondkapjesplicht tijdens verplaatsing en wanneer men zit. Het mondkapje mag af tijdens sporten.

  Voor het spelen van wedstrijden en toernooien in competitieverband heeft het kabinet nog geen groen licht gegeven. Het is voor verenigingen wel mogelijk om onderlinge wedstrijden met de eigen teams te organiseren.

  Publiek is niet toegestaan bij wedstrijden en trainingen.

  Het NHV zal alle competitiewedstrijden/toernooitjes die gepland zijn tot en met 25 januari als afgelast verwerken.

  Vanaf dinsdag 18 januari jl. kan er weer getraind worden in de sportaccommodaties in Brummen en Eerbeek en gelden de regels zoals hierboven vermeld.

  De kleedkamers, toiletruimten en douches zijn open

  De sportkantine is niet toegankelijk.

   

   

  Op dinsdag 25 januari komt het kabinet met een nieuw weegmoment