• Handbalvereniging BRUMMEN organiseert  schoolhandbaltoernooi op woensdag 10 mei 2023 Eindelijk kan het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi weer georganiseerd worden. Dit zal plaatsvinden op woensdag 10 mei a.s. op sportpark ‘De Overkant’ van vv Oeken.   Alle basisscholen in de gemeente Brummen ontvangen van de vereniging een uitnodiging om aan dit handbaltoernooi mee te doen. Het schoolhandbaltoernooi is voor de groepen 3 t/m8 en wordt gemengd gespeeld. Het toernooi zal om 13.30 uur beginnen en rond 17.30 uur eindigen.   Wij hopen dat veel kinderen enthousiast zijn en elkaar zullen stimuleren om met een team aan ons schoolhandbaltoernooi mee te doen en kennis kunnen maken met de handbalsport.   Doen jullie allemaal mee?   Handbalvereniging Brummen

    Zie onze Tournify pagina voor de actuele standen, teams en poule indeling

    https://www.tournify.nl/live/brummen