• Sportimpulse

  • Tijdens de training, donderdag 7 maart j.l., mocht Handbalvereniging Brummen een hele mooie cheque ontvangen van de Clubimpuls , uit handen van Manon Zengerink van Stichting Sportkompas. Dit is een initiatief van het Lokaal Sportakkoord. Ze helpen verenigingen om mooie dingen te realiseren en ter ondersteuning voor het organiseren van sportevenementen voor niet-leden.

    De cheque heeft een waarde van 500 euro. Het bedrag zal dit jaar door de vereniging worden besteed aan het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi, wat zal plaatsvinden op 15 mei a.s.. Ook zal een deel van het geld besteed worden aan materialen.

    De cheque werd met veel enthousiasme door de kinderen in ontvangst genomen. De vereniging is ontzettend blij met dit initiatief en het geweldige bedrag, en bedankt Stichting Sportkompas hier hartelijk voor.

    Handbalvereniging Brummen ontvangt mooie cheque van Stichting Sportkompas