• Eerbeek, 15 Mei 2024

  Handbalvereninging Brummen kijkt terug op het organiseren van een succesvol schoolhandbaltoernooi.

  Alle scholen uit de gemeente Brummen waren uitgenodigd om deel te nemen en dit jaar deden er 15 teams mee, ongeveer 100 kinderen in de leefdtijdscategorie groep 3 tot en met groep 8.

  Op 15 Mei 2024,  op de velden van VV Oeken werden in 3 poules op 3 velden alle wedstrijden gespeeld van 14:15 tot 16:45.  Het was een warme en zonnige dag en kinderen en ouders genoten van het sportieve evenement. De top 3 van elke poule mochten een mooie beker mee terugnemen naar hun basisschool.

  In de groep 3/4  en groep 5/6 kwamen de teams van het de Ontdekking bovenaan te staan. De spannende finale tussen C van Leeuwen en de Ontdekking werd gewonnen door C van Leeuwen en hun team voor groep 7/8 mocht daar de beker mee naar huis nemen.

  We danken alle vrijwilligers en deelnemers voor deze geslaagde middag. Kinderen die graag verder willen handballen kunnen gratis trainingen volgen om verder kennis te maken. Aanmelden kan via de website of via info@handbal-brummen.nl

  Namens de Organisatie van het Brummens schoolhandbaltoernooi, HV Brummen

  Bijlage fotos , winnaars uit elke Poule  A (de Ontdekking) Poule B (de Ontdekking)  en Poule C (C van Leeuwen)