• 26e schoolhandbaltoernooi HV Brummen

    Op woensdag 12 april jl. werd, onder kille, maar droge weersomstandigheden het 26e schoolhandbaltoernooi gehouden op de velden van vv Oeken. Omdat de aanmeldingen veel meer waren ( 320 kinderen) dan de voorgaande jaren had de organisatie de avond ervoor al 2 extra velden uitgezet nl. 8 in plaats van 6. Het toernooi kan worden gehouden dankzij de medewerking van vv Oeken (velden, belijning en de kantine). De omliggende handbalverenigingen HV Erica’76 (Dieren), HV Achilles (Apeldoorn) en Klarenbeek zorgden voor voldoende doeltjes en of scheidsrechters naast de eigen scheidsrechters van HV Brummen. Ook de vervoerders van de doeltjes naar en van de velden maken dit evenement mogelijk.

    De sponsering van dit toernooi werd gedaan door Spar Bruno Lendering en de Rabobank.

    Na veel, soms heel spannende wedstrijden, met name voor de groepen 5 en 6 (daar waren de meeste teams aangemeld) vielen de beslissingen. Het rekenwerk dat zowel digitaal als op papier plaats vond door de dames en heer van het wedstrijdsecretariaat gaf de volgende uitslag:

    Groep 3 en 4: Pancratiusschool 2 (1e), Triangel 1 (2e) en Pancratiusschool 1 (3e). Groep 5 en 6: Het Park 3 (1e), Het Park 2 (2e) en Triangel 3 (3e). Groep 7 en 8: C. van Leeuwenschool 4 (1e), Triangel 5 (2e) en de Vossestaart 3 (3e).

    De organisatie van HV Brummen bedankt alle vrijwilligers die dit, in de wijde omgeving, grootse handbaltoernooi mogelijk hebben gemaakt.