• E-jeugd

  De E-jeugd: leeftijd 9 t/m10 jaar

  Zij trainen op donderdag van 18.30 - 19.30 uur in de Bhoele

   Dit team mist nog een aantal spelers en daarom spelen de meeste nu al mee met de D-jeugd. We hopen snel een volledig team in te kunnen schrijven voor de E-jeugd

   

 • Programma

  Geen informatie

 • Poulestanden Brummen E1 ( Poule NO-Oost E-08 Z )

  Geen informatie

 • Countdown

  Volgende wedstrijd

  VS

  01 januari 1970 uur

  dag

  uur

  min

  sec
 • Wedstrijd verslag 24 Maart 2024

  Teamwork makes de dreamwork!

  Op zondag 24 maart mocht het E-team van HV Brummen aantreden tegen HV Angeren. Een geduchte tegenstander, aangezien er 3 weken geleden nog met 6-15 verloren werd.

   

  Het zou dus een pittige wedstrijd gaan worden en dat werd het!

   

   

  Na een gezellige en goede warming-up werd er afgesproken dat Sanne begon met keepen vandaag. En dat deed ze super goed! Ze pakte de ene na de andere bal. Na 10 minuten werd er even gerust met een 3-1 achterstand. In het 2e blok ging Lucas keepen. Het aanspelen ging in dit blok iets minder goed, waarvan de tegenstander gretig gebruik maakte. Ondanks goede reddingen stond het na 20 minuten 6-2 helaas voor de tegenstander.

   

  In de rust werd duidelijk aangegeven dat er zuinig met de bal gedaan moest worden. En dit deden ze super. Met Siem op de goal in het 3e blok werd er goed overgespeeld. En zowel Feline als Malika maakte mooie doelpunten. Het gat werd kleiner en kleiner. Mede omdat ook Siem hele goede reddingen had. De tegenstander had niet gerekend de sterkte terugkomst van de spelers van de E.

   

  Na het derde blok stond het 8-6 voor HV Angeren. Maar toen brak het 4e blok aan…

  Met Jack op de goal begonnen de kanjers aan een waanzinnig slot van de wedstrijd. De verdediging onder aanvoering van Dione en Feline stond als een huis. Aan de zijkanten stonden Cato, Merle en Sanne ontzettend goed te helpen en te schuiven om het doelgevaar van Angeren te voorkomen. Lucas, Siem en Malika bleven maar aanjagend storen. En als Jack dan ook nog een keer goede reddingen in huis heeft en een 1 op 1 pakt bij een 8-8 stand, voel je gewoon dat het er in zit. Lucas bleef doorgaan met scoren, zodat er na 40 minuten een absoluut, maar dan ook absoluut dik verdiende 8-10 op het scorebord stond voor de helden van HV Brummen.

   

  De ontlading van de overwinning was dan ook erg groot en absoluut terecht. Ook beide coaches waren in hun nopjes met deze schitterende overwinning.