• Handbal Vereniging Brummen

    Handbal, een teamsport voor iedereen!

    Handbal Vereniging Brummen is opgericht op 5 februari 1946. Dit jaar vierden we dan ook al ons 70 jarig jubileum. We zijn een sportieve vereniging die zich inzet voor de Handbal sport. Daarnaast zijn onderlinge betrokkenheid en gezelligheid belangrijke kenmerken van onze vereniging.  

    Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden! Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samen speelt met je teamgenoten. Als handballer moet je wel tegen een stootje kunnen. Handbal is namelijk een sport waarbij lichamelijk contact is toegestaan. Toch zul je tijdens wedstrijden merken dat de spelers sportief met elkaar en de tegenstanders omgaan. Bij Handbal Brummen vinden we dat erg belangrijk. We zijn een sportieve vereniging waar gezelligheid en plezier in het spel voorop staan.

    Interesse?

    Lijkt handbal jou een leuke sport? In heel Nederland zijn ongeveer 450 handbalverenigingen. Bij HV Brummen mag, vanuit de vereniging, een nieuw lid 2 maanden gratis meespelen en trainen. Kijk onder het kopje 'lid worden' voor meer informatie.